🚚ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Συχνές Ερωτήσεις

Γενικές Ερωτήσεις

Τι είναι το Damodastories;

Το Damodastories ελληνικό online κατάστημα (e-shop) ειδών ρουχισμού και αξεσουάρ. Eίμαστε κοντά σας για να σας συμβουλεύσουμε για τη σωστή επιλογή. Απλά καλέσετε μας στο τηλέφωνο (210) 57 10 310. 10.00-20.00, καθημερινά εκτός Κυριακής ή στέλνοντας τις ερωτήσεις μέσω mail στο info@damodastories.com. 

 

Παραγγελίες & Μεταφορικά

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου με αγορές από το e-shop σας;

Οι αποστολές των παραγγελιών μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας πραγματοποιούνται την ίδια μέρα και η παράδοση τους γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Προϋπόθεση η παραγγελία σας να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 17:00 (εργάσιμης ημέρας), έτσι ώστε να παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

 Δεν έχω παραλάβει ακόμα την παραγγελία μου με αγορές από το e-shop σας, τι να κάνω;

Αν έχουν περάσει μέχρι και 3 εργάσιμες ημέρες και δεν έχετε παραλάβει την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@damodastories.com δίνοντας μας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας και θα σας απαντήσουμε άμεσα. Διαφορετικά μπορείτε να καλέσετε στο 210-5710310.

 Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά;

Η αποστολή των προϊόντων από το e-shop είναι δωρεάν. Στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, επιβαρύνεστε με 3,00€ επιπλέον ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως ποσού.

*Σε περιπτώσεις που για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταφέρετε να παραλάβετε την παραγγελία σας εγκαίρως και το δέμα σας επιστρέψει πίσω στην αποθήκη μας, και επιθυμείτε την επαναποστολή του επιβαρύνεστε συν 3,00€ για έξοδα αποστολής.

Πληρωμές

Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής;

Αυτή τη στιγμή δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Μέσω Paypal (Visa, Mastercard, American express)
 • Αντικαταβολή με την παραλαβή του προϊόντος (+ 3,00€)

Στοιχεία & διεύθυνση αποστολής

Πως μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία επικοινωνίας μου και τη διεύθυνσή μου;

Μπορείτε να συνδεθείτε στο προφίλ σας, να επιλέξετε τα στοιχεία θέλετε και να τα αλλάξετε. Τα νέα σας στοιχεία καταχωρούνται και ο λογαριασμός σας ενημερώνετε άμεσα.

E-Shop

Έλαβα την παραγγελία μου με αγορές από το e-shop και έχει έρθει λάθος προϊόν. Τι μπορώ να κάνω;

Όλες οι παραγγελίες μας ελέγχονται διεξοδικά, στην περίπτωση όμως που εκ περιτροπής γίνει λάθος στην παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας στο info@damodastories.com  ενημερώνοντάς μας για τον αριθμό της παραγγελίας σας, το προϊόν που έχει έρθει λάθος. Eμείς θα φροντίσουμε άμεσα να παραλάβετε τη σωστή παραγγελία.

Ποια είναι η πολιτική αλλαγών και επιστροφής χρημάτων;

Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Σε μια τέτοια περίπτωση θα λάβετε μια αποζημίωση ίσης αξίας με του προϊόντος που επιστρέφετε. Αν το προϊόν έχει οποιαδήποτε ζημιά ή πρόβλημα, το κόστος επιστροφής θα το πληρώσει η εταιρεία.

Η αποστολή των επιστροφών σας θα γίνεται με δική σας χρέωση.

Μπορείτε να ανταλλάξετε το αγορασμένο προϊόν με το ίδιο προϊόν σε διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του. Δεν θα δεχτούμε ανταλλαγές άλλου είδους.

Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται σε εμάς αχρησιμοποίητα, μαζί με τα καρτελάκια τους. Δεν θα δεχτούμε κανένα προϊόν, το οποίο είναι χαλασμένο ή λερωμένο. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να σας το στείλουμε πίσω και/ή να μην δικαιούστε αποζημίωση.

Δε γίνονται αποδεκτές επιστροφές σε προϊόντα που υπόκεινται σε καθεστώς έκπτωσης (εκπτωσιακά).

Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή του προϊόντος, παρακαλούμε ειδοποιήστε μας είτε μέσω email, είτε μέσω τηλεφώνου.

 

  Τι γίνεται στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβω έρθει ελαττωματικό;

   Στην περίπτωση που παραλάβετε κάτι και έρθει ελλατωματικό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@beautytestbox.com , αποστέλλοντας μας φωτογραφία με το προϊόν και θα φροντίσουμε για άμεση αντικατάσταση του.

   Όροι Επιστροφής χρημάτων

  Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται σε εμάς αχρησιμοποίητα, μαζί με τα καρτελάκια τους.

  Mέχρι να τα παραλάβουμε η αποστολή τους γίνεται με δική σας ευθύνη. Συσκευάστε τα προσεκτικά.

   Η χρέωση των εξόδων αποστολής βαρύνουν την εταιρεία, εφόσον επιλέξετε την ίδια εταιρεία διανομής μέσω της οποίας παραλάβατε την παραγγελία σας.

  Μόλις λάβουμε τα προϊόντα και ελέγξουμε ότι είναι σωστά θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή τους.

  Ασφάλεια

  Είναι ασφαλής η διαδικτυακή πληρωμή;

  Το σύστημα λειτουργίας του e-shop μας λειτουργεί με αυστηρό σύστημα ασφαλείας και διατήρησης των προσωπικών σας στοιχείων. Στο e-shop μας δεν καταχωρείται κανένα χρηματοπιστωτικό στοιχείο.

   *Αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδος.